Region

Svet

Jelena Karleuša: Ako propadam, propadam slavno!

Popularna pevačica Jelena Karleuša otkrila je da će cena karte za njen koncert biti, između ostalih koje su skuplje, 500 dinara.

Jelena Karleuša: Ako propadam, propadam slavno!



Posle toga usledili su brojni komentari da će sa tom cenom propasti i da je bolje da koncert na Ušću otkaže pre nego što bankrotira, budući da je najavila spektakl kakav Srbija do sada nije videla za čije će finansiranje biti potrebno možda i više od miliona eura.

Jelena se ovim povodom svima obratila putem društvene mreže Fejsbuk napisavši: "Svi me savetuju da odustanem od Ušća jer ulazim u neisplativ, milionski vredan poduhvat. A kad je lav bio pi**a? Ako propadam-propadam slavno!", a na komentar da će "čak i ako sve rasproda pući", Jelena je napisala sledeće:

"Tačno! Pući će mi srce od sreće".

Jelena je svoju odluku o ceni karata prokomentarisala i rekavši da je imala dve opcije: "U show biz- sam imala dve opcije - da glumim sveticu, a otimam od naroda, ili da glumim kuč*u, a da mi džep bude prazan, a obraz čist. Jedno je sigurno, 15.06. na Ušću, spremite se za najveći spektakl ikada viđen na ovim prostorima, a ja kad kažem najveći spektakl, tako i mislim".

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>