Region

Svet

Farma 2013: Stanija i Filip će se venčati na Farmi! (Video)

Novi par koji je svoju vezu započeo na Farmi, Stanija Dobrojević i Filip Panajotović, na imanju u Lisovićima će se i venčati!

Farma 2013: Stanija i Filip će se venčati na Farmi! (Video)



Navodni brak biće sklopljen u cilju zadatka koji im je zadala Marija Petronijević. Ona je kao "ključnu ideju" uzela Zonu Zamfirovu, ali je sve ostalo promenjeno pa će likovi koji će glumiti u skeču zadržati svoja imena. Marija kaže da se na ovu ideju odlučila zato što Stanija i Filip već imaju neku svoju priču razvijenu na Farmi.

Stanijin otac je Era koji treba da pregovara sa Filipovom mamom, koju će glumiti Vesna. Cela scena sastoji se iz tri skeča, a prvi je šetnja kada Stanija i Filip prvi put vide jedno drugo.

Druga scena je provodadžisanje, a treća scena biće sama svadba između Filipa i Stanije. Pored glavnih likova, u skeču će učestvovati i ostali farmeri. Neki će biti Filipovi drugari koji su zajedno sa njim u šetnji, a Jovana i Marija će glumiti Stanijine drugarice. U toku pregovaranja oko sklapanja braka Zorica će voditi glavnu reč dok će se Erom i Vesnom razgovarati o Filipu.

Marija je izgleda puna entuzijazma povodom snimanja ovih skečeva, a ni ostali učesnici nisu ništa manje uzbuđeni



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>