Region

Svet

Veliki Brat 2013: Ono kao ljubav? (Foto)

Od prvog dana rijalitija Veliki Brat pojavile su se varnice između nekih takmičara, a kasnije su varnice prerasle i u nešto više.

Veliki Brat 2013: Ono kao ljubav? (Foto)



Već je uveliko poznato šta se sve izdešavalo između Uroša Ćertića i Ave Karabatić, ali da podsetimo: njih dvoje su prve noći, navodno, imali seks, onda su proveli 6 dana zajedno u "opozicionom" kombiju gde se Ava zaljubila, a zatim je Uroš odlučio da ne želi ništa sa njom i izjavio da je to sve bila taktika, pa su posle žestoke rasprave prestali da komuniciraju, a Ava je završila u suzama. Ostali ukućani su pokušavali da joj podignu samopouzdanje i objašnjavali joj da zaboravi Uroša, što je ona na kraju i uspela



Od kada je Uroš doneo odluku da ne želi Avu, u kuću je ušla još jedna starleta - Soraja. Ona i Uroš su se jako zbližili i od njenog ulaska provodili sve vreme zajedno, pa su se izgleda i njih dvoje zaljubili, mada nijedno od njih to nije zvanično potvrdilo. Iako je Uroš po izlasku iz kuće rekao da je zaljubljen u Soraju, odmah sledećeg dana izjavio je da se samo šalio i pravio šou. Ipak, dodao je da mu Soraja nije rekla da ima dečka kao i da bi želeo da je vidi kada izađe iz kuće, a usput prokomentarisao kako su ona i Ava "nebo i zemlja" i da se razlikuju po mnogo čemu: "inteligenciji, izgledu, ponašanju".



Povređena Uroševom odlukom da je izbegava i da sve vreme provodi sa Sorajom, Ava je utehu morala da nađe u drugom muškarcu. Nije joj dugo trebalo da ga nađe, budući da Željko Stojanović, jedan od blizanaca iz Francuske, od prvog dana govori kako mu je ona omiljeni ukućanin, a njegov brat naglašiva da Ava jako podseća na Željkovu bivšu ljubav. Njih dvoje počeli su da spavaju u istom krevetu, a sinoć im je Veliki Brat organizovao i romantičnu večeru posle koje su plesali i ljubili se. Ovo je već početak jedne ozbiljne romanse koja bi mogla da ima nastavak i kada se rijaliti završi i svi takmičari napuste kuću na Košutnjaku.



Sem mladih takmičara zaljubljive prirode u kući su počele da sevaju varnice između Maje Nikolić i Slavka Labovića, mada bi Labović voleo da može da se odbrani od njih, Maja ne odustaje tako lako. Od kada se pojavila u kući za Slavka ima samo reči hvale, ne libi se da kaže kako misli da je on jako seksi i muževan, "kao neki divlji vepar", iako zna da njega kod kuće čeka supruga što je on i sam naglasio. Jedne večeri Maja je u provokativnoj spavaćici ušla u Slavkov krevet, ali je on pobeogao "glavom bez obzira"! Od njih dvoje, izgleda, neće biti ničega, ali Maja neće odustati dok jedno od njih dvoje ne napusti kuću. Ili je tačno ono što ona priča, a to je da Slavka samo gleda kao prijatelja, pred kojim presvlači donji veš i ulazi mu u krevet u kratkoj spavaćici i štiklama.


Veliki Brat traje još četiri nedelje, a za to vreme svašta se može izdešavati. Možda i blizanac odluči da je Ava naporna, možda Maja Nikolić odustane od Slavka ili Slavko zaboravi da ima suprugu... U svakom slučaju, tek ćemo videti ko će od mogućih parova da završi zajedno, a ko ne, a kako se u kući na Košutnjaku konstantno nešto dešava možda će se pojaviti još neki par, makar i potencijalni.

Autor: M.P.
Foto: 24Sata
Foto Naslovna: Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>