Region

Svet

Veliki Brat 2013: Marko Kon ušao u kuću! (Foto)

Ove nedelje takmičari Velikog Brata imaju zadatak da u grupama izvode po jednu pesmu kao da se pojavljuju na Evroviziji.

Veliki Brat 2013: Marko Kon ušao u kuću! (Foto)



Kako nisu svi ukućani profesionalni pevači produkcija je u kuću poslala Marka Kona koji bi trebalo da im pomogne oko pevanja, a sa njim su u kuću ušli i muzičari sa gitarom koji su pratili "pevače".



Ukućani su podeljeni na grupe. Najmanje problema bilo je sa grupom u kojoj su Maja Volk i Dragutin Topić. Njih dvoje su se dobro snašli sa pesmom "Daleko si", međutim grupa u kojoj su zajedno bile Nevena i Sindi odmah je loše startovala. Njih dve su se na startu posvađale i pred muzičarima se histerično drale jedna na drugu.



U grupi u kojoj su se Soraja i Ava našle zajedno sa zadatkom da pevaju Severininu "Italianu" nije bilo mnogo problema sem što su starlete povremeno iskakale iz tonaliteta. Aneta i Boban zajedno pevaju pesmu "Miljacka" i kod njih je sve glatko prošlo jer je makedonska pevačica dokazala svoje glasovne sposobnosti.



Problem je naravno nastao kada je na red došla grupa u kojoj je Maja Nikolić jer je ona imala primedbe što peva uz matricu, a zatim da ne može da peva samo uz gitaru i istakla je da njoj nisu potrebni časovi pevanja pa je Marku Konu samo rekla da svira onako kako ona peva.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>