Region

Svet

Veliki Brat 2013: Željko nastavlja sa šalama, Ava opreznija sa muškarcima

Željko uživa da priređuje iznenađenja ukućanima i da posmatra njihove reakcije. Blizanac je zatvorio vodu u toaletu, promućkao flaše sa gaziranim pićem i namazao dršku od frižidera medom.

Veliki Brat 2013: Željko nastavlja sa šalama, Ava opreznija sa muškarcima


 
On stalno ističe da rialiti ne može bez zabave, a očigledno mu je nerviranje takmičara najzabavnije.
 
Slavka je, zajedno sa Žarkom, razbesneo lažnim zadatkom kojim su ga naterali da otkrije svoje mišljenje o ukućanima, a sada je rešio da se poigra živcima ostalih učesnika šoua.
 
Za svoju "prevaru" rekao je jedino bratu i naravno, Avi.

Nakon što joj je iskustvo sa Urošem Ćertićem donelo velike probleme, Ava je odlučila da sa muškarcima bude malo opreznija. Željko, koji sa njom deli krevet, pokušavao je da je zagrli, ali je starleta to izbegla jer, kako kaže, ne želi da publika ima pogrešno mišljenje o njoj.

"Ja sam u životu sve sama zaradila, imala sam četiri veze do sada. Neću da ljudi misle da sam ku**a",  poručila je Ava Bobanu, Soraji i Aneti.
 
Nekoliko minuta pre toga Željko je u krevetu želeo da zagrli Avu, pribijao se uz nju, ali se njoj to nije dopalo pa je brže bolje ustala i pridružila se ukućanima u dnevnoj sobi. Starleti je čak i zasmetalo "slobodnije" ponašanje Soraje i Uroša.
 
"Soraja i Uroš se tamo 'vataju, neću da to radim, nisam ja takva devojka. Hoću da spavam tu kod vas",  rekla je Ava .
 
Ona je takođe istakla da joj prija Željko, ali da se previše toga za kratko vreme izdešavalo, i da ne želi da preteruje u ocenama.

Autor: I.M.
Izvor: Blic, B92
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>