Region

Svet

Bivša devojka blizanca iz Velikog brata u kampanji svetskog lanca hotela (Foto)

Srpski top model Gordana Radić, bivša devojka Željka Stojanovića, novo je zaštitno lice Spa resort-a "Ramada Aquaworld" iz Budimpešte.

Bivša devojka blizanca iz Velikog brata u kampanji svetskog lanca hotela (Foto)



Gordana je sa mađarskim hotelom potpisala trogodišnji ugovor, i uskoro će se naći na svim promotivnim materijalima poznatog Spa kompleksa, inače omiljenog među turistima iz regiona.

"Provela sam nekoliko dana u hotelu, upoznala se sa sadržajima, lekovitim i blagotvornim svojstvima termalne vode i bogatom ponudom ovog resort-a. Uživala sam u svakom trenutku i sada mi je jasno zbog čega je toliko popularan među našim ljudima", kaže Gordana.

Srpska lepotica je pre nekoliko dana uradila set fotografija koje se naći u katalozima hotela, a objavljujemo i nekoliko cenzurisanih fotografija koje su isuviše slobodne da bi se njima promovisao porodični hotel.

Gordana je nekoliko meseci pre početka "VIP Velikog brata" raskinula vezu sa Željkom Stojanovićem, jednim od dvojice blizanaca iz kuće na Košutnjaku. Iako nisu više u emotivnoj vezi, ostali su u odličnim odnosima pa će posle završetka šoa Gordana svog bivšeg dragog povesti na odmor u Budimpeštu.

Kako izgleda bivša devojka jednog od blizanaca iz "Velikog brata" pogledajte ovde:



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>