Region

Svet

Farma 2013: Ekrem ucenjuje, Stanija u suzama (Video)

Kako su svadje na Farmi postajale sve učestalije zadruga se potrudila da nađe način da farmere ponovo zbliži i da im pokaže duh zajedništva.

Farma 2013: Ekrem ucenjuje, Stanija u suzama (Video)



Na kraju, rešenje je bilo maltene bukvalno - farmeri su se zbližili jer im je novi zadatak zahtevao da se međusobno vežu konopcem, od noge do noge. Povezani u dugačku kolonu, oni su obavljali obaveze po kući a vrhunac zadatka je bilo kada je preko 20 farmera kuvalo jednu kafu.

Od kada je Stanija izabrana za slugu, Ekrem je ispotiha počeo da lobira kod ostalih farmera da je ne izbace. Neke je molio, nudio prijateljstvo a nekima je i pretio. Sa druge strane, Staniji je pretio da će da joj da štapić ako ga ne bude slušala.

Stanija je juče prekršila pravila za sluge i zavukla se u krevet kod Filipa. U jednom trenutku je Era ušao u spavaću sobu i zatekao ih, na šta je besno povikao na Staniju i isterao je iz sobe.

Pritisnuta sa svih strana, od strane Ere, Ekrema a i pokušavajući da kontroliše svoja osećanja prema Filipu, Stanija je u jednom trenutku briznula u plač. Opšti je utisak da se dosta stvari na farmi vrti oko nje, a kako će to starleta izdržati ostaje da vidimo.



Autor: I.M.
Foto: Printscreen youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>