Region

Svet

Zorica Marković u kritičnom stanju

Naša folk pevačica Zorica Marković, hitno je prebačena u sredu u bolnicu zbog jakih bolova u grudima, gde joj je konstatovano začepljenje trećeg bajpasa nakon čega je odmah operisana. Zahvaljujučig brzoj intervencije lekara, pevačica je izbegla kobni ishod.

Zorica Marković u kritičnom stanju



“Iako je Zorica žena zmaj i ne voli da posećuje lekare za svaku sitnicu, otkako je doživela infarkt i hrabro preživela tri ugradnje bajpasa, vodi računa o zdravlju i redovno ide na kontrole. Ipak, prekjuče joj je iznenada pozlilo, izgledala je veoma loše i hitno je prevezena u bolnicu, gde joj je urađen operativni zahvat. Da ona nije reagovala odmah i da lekari nisu hitno intervenisali, ko zna šta bi bilo. Tim najboljih stručnjaka brine o njoj i to je najbitnije. Iako je situacija teška, Zorica nabaci osmeh na lice i svojim šalama oraspoloži i sve zaposlene u bolnici. Zorka je jaka, ali mora malo da uspori sa ritmom života koji vodi. Ona je optimista i uspeće u teškoj borbi” - rekao je izvor blizak Zorici.

Zorica je kao veliki borac prokomentarisala sa osmehom svoju situaciju: ”Tako je kako je. Razbili su mi tromb koji je začepio treći bajpas koji mi je ugrađen. Da nije bilo stručnosti profesora Milosavljevića i Đukanovića, ko zna šta bi bilo sa mnom. Nakon što su se konsultovali, odlučili su da mi ugrade dva stenta. Hvala Bogu, pa su mi oni spasli život! Trenutno se oporavljam i ne smem da ustajem iz kreveta. Ja sam pozitivac i verujem da će sve biti dobro” - zaključila je Zorica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>