Region

Svet

Veliki Brat 2013: Sve više golotinje (Foto+Video)

Pet dana od početka rijaliti programa ''Veliki Brat'' ukućani su gledaocima pokazali i više od očekivanog, a posle seksa Ave i Uroša, bez cenzure se pokazao Žarko Stojanović.

Veliki Brat 2013: Sve više golotinje (Foto+Video)



Naime, nakon što je snimak na kojem se blizanac tušira u kupatilu prikazan u programu i otkad se pojavio na internetu, blogovi su vrveli od komentara na račun njegove obdarenosti.

Ukućanke nisu imali tu privilegiju da vide golišavog Žarka, ali kako se odvija situacija, verujemo da će se u narednih mesec dana tek prikazati.



On nije jedini koji se gledaocima predstavio kao od majke rođen, makedonska pevačica uradila je isto. Anita Nakovska je otkrila svoje grudi prilikom tuširanja i na taj način obradovala muški deo publike, ali pretpostavljamo da joj to nije bila namera.

Koliko je Anitino pokazivanje oblina bilo iznenađenje, toliko su grudi i zadnjica Ave Karabatić postali svakodnevnica. Hrvatica je, dok je masirala Uroša, pokazala kako izgleda njena pozadina. Međutim, Ava se nije na ovome zaustavila, pa je zato prikazala i svoje grudi i to u celosti, bez sakrivanja i cenzurisanja.

Ukućani su se, izgleda,  već potpuno opustili pred kamerama, tako da možemo očekivati još mnogo sličnih momenata u nastavku Velikog Brata.



Autor: I.M.
Izvor: Alo, Blic
Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>