Region

Svet

Milica Pavlović: Nisam u kontaktu sa majkom, ne interesujem je! (Foto)

Pevačica Milica Pavlović pridobila je simpatije publike tokom takmičenja "Zvezde Granda", u kome je bila veoma zapažena zbog odličnih glasovnih mogućnosti i jedinstvenih scenskih nastupa.

Milica Pavlović: Nisam u kontaktu sa majkom, ne interesujem je! (Foto)



Dvadesetjednogodišnja lepotica oduvek je volela muziku, pa je pohađala časove pevanja i završila srednju muzičku školu. U svet estrade zakoračila je na nagovor prijatelja i zbog te odluke se nikada nije pokajala, naprotiv, prija joj medijska pažnja. Iako važi za jednu od najatraktivnijih i najlepših pevačica, još nije pronašla pravog muškarca i često naglašava da nema mnogo udvarača.



Jeste li dobili poziv za "Farmu" i hoćete li učestvovati u tom rijalitiju?

-Nisam dobila poziv iako se poslednjih dana sve više piše o mom navodnom učešću. Do toga neće doći jer imam mnogo zakazanih nastupa u narednom periodu, a i hiperaktivna sam osoba i ne bih volela da budem u izolaciji.



Jeste li u kontaktu sa majkom?

-Nisam, jednostavno, tako se dogodilo. Ona je posle razvoda u početku dolazila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Sada kada imam dvadeset jednu godinu nisu mi potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od babe i dede.

Kakvi su vaši poslovni planovi?

-Planiram da tokom leta snimim jednu pesmu. Već sam zamislila i koreografiju i spot za tu numeru i nadam se da ću svoje mladalačke ideje moći da prenesem publici.



Autor: B.B.
Izvor: Hello
Foto: Hello/Filip Šobot

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>