Region

Svet

Novak Đoković na humanitarnoj egzibiciji u Ric-Karltonu! (Foto)

Pred nastup na drugom Masters turniru sezone u Majamiju, najbolji teniser sveta, Novak Đoković, još jednom je dokazao da ima veliko srce.

Novak Đoković na humanitarnoj egzibiciji u Ric-Karltonu! (Foto)



Ovoga puta dokazao se učešćem na humanitarnoj egzibiciji u “Klif Drajzdejl teniskom centru” u Ric-Karltonu u Ki Biskejnu u petak uveče.

Samo 24 osobe su dobile mogućnost da se takmiče u kvalifikacijama, a pobednici su kao nagradu dobili priliku da igraju sa vrhunskim teniserima.

Pored bivšeg teniskog profesionalca Klifa Drajzdejla koji je nedavno primljen u međunarodnu Kuću slavnih, i šestostrukog osvajača Gren Slem turnira Novaka, učestvovali su i Endi Mari, Ana Ivanović, mlada američka nada Rajan Herison, najbolji dubl sveta braća Brajan, Mark Nouls, Daniel Nestor, Rohan Bopana, Aisam Kureši i Dejv Mekferson.



Sav prihod od četvrtog po redu humanitarnog teniskog događaja namenjen je za pomoć Teniskoj i edukativnoj Fondaciji Majamija (GMTEF) koja pomaže ekonomski i socijalno ugroženoj deci da uče tenis i da steknu vredne životne veštine, tako što im omogućava učešće u besplatnim i dostupnim GMTEF teniskim i obrazovnim programima tokom školske godine i tokom leta.

"Svi smo se okupili da podržimo Ric Karlton humanitarni događaj... Bilo je stvarno divno!", napisao je Nole na svom Facebook profilu.

Autor: M.P.
Izvor: Svet
Foto: novakdjokovicfoundation.org

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>