Region

Svet

Milan nagovara Radu da napusti "Grand"

Posle sukoba koji je po povratku iz Osla Milan Stanković imao sa direktorom "Granda" Sašom Popovićem, rešio je da posle njegovog napuštanja produkcijske kuće za njim i krene njegova devojka Rada Manojlović.

Milan nagovara Radu da napusti



"Rada je zadovoljna tretmanom u '"Grandu", zato joj je teško da prihvati Milanov predlog da napuste tu kuću. Međutim, on ima veliki uticaj na nju i moguće je da će zajedno otići u PGP RTS. Čelni ljudi "Granda"su revoltirani saznanjem da Stanković tajno pregovara sa drugom izdavačkom kućom, i to samo zato što ga je Popović zbog neposlušnosti poslao na prinudni odmor" -kaže izvor blizak "Grand" produkciji.

Saša Popović prema rečima izvora ne planira da raskine ugovor sa Milanom, ali je spreman da preduzme oštre mere ukoliko se ispostavi da mu je mladi pevač radio iza ledja.

 "Ukoliko Milan i Rada odluče da raskinu ugovore, moraće da nađu dobre advokate i plate veliku odštetu "Grandu". Mislim da ih nijedan advokat neće posavetovati da to urade kada bude video šestogodišnji ugovor, koji su potpisali kad su počeli da se takmiče u serijalu 'Zvezde Granda'".

Sa druge strane, Milan i Rada nisu demantovali, a ni potvrdili celu priču jer su im telefoni nedostupni.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>