Region

Svet

Maja Nikolić: Vratiću se svom bivšem vereniku! (Foto)

Maja Nikolić otkriva da često kontaktira sa svojim bivšim verenicima Janom i Atanasiosom, dok se sa bivšim muževima, Vukom i Mirkom, sudi već godinama.

Maja Nikolić: Vratiću se svom bivšem vereniku! (Foto)



Pevačica takođe otkriva da je u intenzivnom kontaktu sa bivšim verenikom Janom, i da razmišlja da mu se vrati.

-Uvek sam volela ozbiljne i duge veze i zato mi treba vremena da prelomim. Nikada nisam bila ni sa kim samo nakratko. Još uvek se ne usuđujem tako lako da se vratim Janu jer je to bila jaka veza od četiri godine. Trenutno nas vezuju poslovni interesi i stalno se viđamo tako da nema potrebe da on bude uporan u nameri da me osvoji, budući da sve zavisi od mene. I dalje gajim simpatije prema njemu i bliski smo kao da smo rod - kaže Maja samouvereno.


Maja Nikolić i Jan Štajnplic

Pored Nemca, Jana, Maja razmišlja da li da se vrati Atanasiosu Arapoglu iz Grčke, takođe bivšem vereniku sa kojim je bila verena godinu dana. Maja kaže da kada sa nekim raskine, ponaša se kao najbolji prijatelj, i dalje voli njegovu decu, odlazi u njegovu kuću, poštuje njegovu porodicu. Ona misli da je uzrok tom vezivanju za svoje izabranike što je odmalena rasla odvojena od mame i tate.


Maja Nikolić i Atanasios Arapoglu

Maja takođe navodi da joj status verenice ništa nije značio, budući da iza sebe ima dva braka, a posle toga je dva puta bila verena, ali da je Janu i Atanasiosu značio kako bi bili sigurni da je imaju.

Iako još uvek nije sigurna da li će se vratiti nekom od verenika, njeni planovi za budućnost su da jednog dana kupi kućicu u Grčkoj u kojoj bi živela sa svojim sinovima, u Mudanji na Halkidikiju. Kaže da je u svom životu sve sama postigla i zaradila i da planira tim putim i da nastavi.

Autor: S.P.
Izvor: Story
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus


>