Region

Svet

Karleuša i Seka ponovo ratuju preko Facebooka

Seka i Karleuša su svojevremeno podigle veliku prašinu zajedljivim komentarima na Facebooku, ali čini se da prebacivanju nema kraja. Druga runda je počela nakon što je Duško Tošić potpisao za Crvenu zvezdu, a Jelena se tako "uselila na Marakanu".

Karleuša i Seka ponovo ratuju preko Facebooka



Seka je na svom FB statusu ostavila sledeće: "Viktorija i Dejvid Bekam doživeli su tužnu sudbinu. Dejvid je potpisao ugovor za Zvezdu, pa će Viktorija, umesto na palatu engleske kraljice Elizabete, morati da gleda na vilu Cece nacionale... Jedino je dobro to što su usluge logopeda u Srbiji mnogo jeftinije nego u Engleskoj, pa će Dejvid konačno naučiti da priča."

Medjutim, ovaj status je ubrzo nestao sa njenog profila, ali je Karleuša ipak stigla da ga pročita i prokomentariše.

Jelena odgovara oštro: "Neko gleda na Marakanu, a neko u njivu i kukuruzište, dok ga i odatle ne isteraju i ne zabrane. Svakom se loše lošim vrati. To vidim iz slučaja tužne osobe koja je zabranjena svuda. Nadam se da ćete i vi u Kuriru uskoro prekinuti da objavljujete slike debele domaće životinje sa falš torbama i falš životom. Razumem bes i frustracije onih koje niko neće, pa sami sebi kupuju deseti verenički prsten. Nadam se samo da će nekoliko miliona Delija biti popustljivo prema pokondirenoj tikvi kao što sam ja.“

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>