Region

Svet

Ivana Selakov: Priželjkujem saradnju sa Džibonijem i Dinom Merlinom

Ivana Selakov je nedavno objavila svoj prvi album "Sreća“, za koji se nada da je tek početak uspeha u njenoj samostalnoj karijeri.

Ivana Selakov: Priželjkujem saradnju sa Džibonijem i Dinom Merlinom



"Album je moja dugogodišnja želja, nešto o čemu sam maštala još od detinjstva. Godinama nisam imala uslove da ga snimim, pre svega jer zahteva mnogo finansija. S vremenom sam stekla puno prijatelja i kolega, koji su mi pomogli da to napokon učinim. Svaku pesmu birala sam dugo i srcem. Iako nisu komercijalne na prvo slušanje, odlično su prihvaćene kod publike. Postigla sam odličan efekt i drago mi je što se moj ukus poklapa sa ukusom publike", izjavila je pevačica.

Ivana Selakov

Ivana je sarađivala sa mnogim našim pevačima, ali kaže da joj je neostvarena želja saradnja sa Džibonijem i Dinom Merlinom. "Džiboni je moj omiljeni umetnik još od moje 15. godine i dosad sam ga dva puta slušala uživo u Sarajevu i u Zagrebu. Nažalost, još ga nisam upoznala. To je najbolji umetnik, uz Dina Merlina sa ovih prostora. Iskreno, nikad nisam bila fan grupe 'Merlin'. Znala sam sve pesme, ali nikad mi to nije bila omiljena grupa. Poslednji album me oborio s nogu i postao jedan od mojih omiljenih. Izuzetno cenim Dina, kao i Halida Bešlića. To su ljudi s kojima bih volela da sarađujem", iskrena je Ivana.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>