Region

Svet

Tanja Savić uživa u trudnoći i ljubavi

Folk pevačica Tanja Savić, koja je već u četvrtom mesecu trudnoće, sa nestrpljenjem očekuje kraj decembra kada će postati mama. Otkriva da uskoro odlazi za Australiju gde će se poroditi i gde će biti uz  svog budućeg supruga Dušana Jovanovića.

Tanja Savić uživa u trudnoći i ljubavi



“Postala sam osetljiva, ali nisam razmažena. Ono što primećujem jeste da sam užasno napeta i nervozna. Trudim se da se što više krećem i pričam sa pozitivnim ljudima. Postala sam hipersenzibilna, pa mi smetaju mnoge stvari koje ranije nisam primećivala“ - kaže Tanja i nastavlja:

“Kada sam saznala da sam trudna nijednog trenutka nisam pomišljala da abortiram! Ova beba je plod velike ljubavi. Prvo sam pozvala majku i saopštila joj radosnu vest. Bila je presrećna kao i svi moji. Potom sam odlučila da obavestim direktora ‘Granda’ Sašu Popovića."

"Znala sam da će me podržati! Sale mi je čestitao i odmah rekao da prekinem sa nastupima i odem na održavanje trudnoće. Moja publika zna da ceni sve što sam do sada uradila i ne sumnjam da ću ih izgubiti kao ni da će ova pauza štetiti mojoj karijeri”, otkrila je Tanja koja čeka vizu da bi otputovala za Australiju. “Čekam vizu i odmah putujem.



"Mogu da letim samo do šestog meseca jer je to dalek i naporan put, pa samim tim može biti rizičan za trudnoću. Odlučili smo da se porodim u Australiji, a u Srbiju ću doći čim beba malo ‘očvrsne’. Želja mi je da se porodim prirodnim putem i budem svesna kada moje čedo ugleda svetlost dana, ali ako bude neophodno porodiću se carskim rezom. Što moj Duško kaže - samo neka je živo i zdravo. Istina je da volim i devojčice, ali bih baš bila srećna kada bih dobila dečaka. Nekako je pravilo da su majke uvek privrženije sinovima. No, šta mi bog da. Uveliko gledamo i razmišljamo o imenima. U svakom slučaju biće lepo, neobično i prepoznatljivo na svim jezicima”

Tanja je takođe otkrila da svadbu planiraju nakon rođenja bebe: “Posle dugog razgovora odlučili smo da svadbu napravimo posle porođaja. Tako ćemo proslaviti i venčanje i krštenje. Ustalom, neću da budem debela mlada! Pa, zna se da sve devojke sanjaju da tog dana budu najlepše. Slavlje će biti i u Srbiji i u Australiji jer ćemo na te dve destinacije živeti”.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>