Region

Svet

Ivana Selakov spremila venčanicu još samo da bude zaprošena

Ivana Selakov se dugo zabavlja sa Predragom Mirkovićem pa ne čudi što je mnogi zapitkuje kada će svadba:

Ivana Selakov spremila venčanicu još samo da bude zaprošena



“Ko zna da li je blizu dan venčanja, možda jeste, a možda ćemo i pričekati bolji trenutak. Za ovu godinu ništa ne planiramo, mada nikad se ne zna. Umerenost je moja vrlina, tako da želim svadbu sa maksimalno dve stotine ljudi”, otkriva pevačica. Budući da je mnogima pevala na svadbi, kako bi njena trebalo da izgleda? “Tačno znam kako bi trebalo da izgleda. Najviše treba obratiti pažnju na hranu, parking, klimatizaciju i muziku. Naravno, kod mene bi muzika bila stavka koja se najlakše rešava."



"Mnogi me pitaju mislim li da karijera, majčinstvo i porodični život mogu da idu zajedno? Istovremeno ne mogu, ali treba poređati stvari po redu. Prvo treba napraviti karijeru, stvoriti finansijske uslove za porodicu, što podrazumeva rešavanje stambenog pitanja, a zatim se posvetiti majčinstvu. Ali često te stvari iznenade i onda planovi ne važe”!

Ivana i dodala da planira da otvori školu pevanja na jesen i da već ima mnogo zainteresovane omladine. “U programu će se naći i deo za talentovane koji imaju dara za prateće vokale. Audiciju za prateće vokale sam već pravila i izabrala sam nekoliko talentovanih, koji su već imali nekoliko uspešnih nastupa sa Nedom Ukraden, Sergejem Ćetkovićem, Anom Nikolić, Bojanom Marovićem, Andrejom Ilićem, a i meni su pevali na promociji i albumu. Uskoro kreću i na nastupe sa Cecom Ražnatović”, rekla je Ivana Selakov.


izvor: "Svet"

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>