Region

Svet

Konektovala se: Nataša Bekvalac se povezuje sa univerzumom

Nataša Bekvalac je nakon burnog životnog perioda odlučila da se podvrgne alternativnoj metodi lečenja - rekonekciji.

Konektovala se: Nataša Bekvalac se povezuje sa univerzumom



Pop zvezda je nedavno, na nagovor prijatelja, krenula na seanse koje za cilj imaju povezivanje energetskih tačaka na njenom telu i uspostavljanje opšte harmonije organizma, kao i veze sa univerzumom.

"Nata nema nikakve psihofizičke probleme, ali je u poslednje vreme osetila premor i opštu iscrpljenost pa se obratila prijateljima za savet šta da radi. Oni su je posavetovali da krene na rekonekciju i da na taj način pokuša da se oporavi. Iako nije pobornik alternativnih metoda lečenja i čak sa sumnjom gleda na takav vid terapije, odlučila je da pokuša i zakazala termin u jednoj privatnoj ordinaciji. Već posle prvog tretmana, bila je zapanjena rezultatima te je odlučila da nastavi sa terapijom", kaže izvor blizak pevačici i dodaje da je pevačica sada opuštena i na sve probleme gleda drugačije.

"Već tri puta je bila na terapiji i za desetak dana ide opet. Kako je rekla, na nju ovaj vid lečenja utiče odlično i na svakodnevne probleme gleda drugačije i bez nerviranja rešava sve što može. Prošto rečeno, ne troši energiju bespotrebno i njeno opšte zdravstveno stanje je bolje. Svima priča da sada ima mnogo više energije, koncentrisana je na bitne stvari, a to joj pomaže u privatnom životu, ali i na poslovnom planu, pošto ovih dana privodi kraju rad na novom albumu", završio je naš izvor.

Mi u svakom slučaju preporučujemo kablovski internet, postiže se maksimalna konekcija sa celim svetom pa i vasionom.

Autor: S.P.
Izvor: Alo
Foto: Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>