Region

Svet

Seka Aleksić objasnila neupućenima i onima koji izmišljaju zarad tiraža

Seka Aleksić uživa u Australiji i niže koncert za koncertom, za neke od njih se traži karta više tako da su morali biti ponovljeni kako većina onih koji žele da je vide to i mogu.

Seka Aleksić objasnila neupućenima i onima koji izmišljaju zarad tiraža



Međutim, nikako joj ne daju mira oni koji žele da svojim pričama iziritiraju popularnu "Mariposu" pa je rešila da im svima pokaže da bez obzira što je daleko vodi računa o svom ugledu.

"Dakle, svim hejterima koji mi pišu po tw (Tviteru) i izmišljaju da se zovem Zuhra, a ne Svetlana poručujem da su jadni, bedni i da mi ih je iskreno žao!“, istakla je Seka na svom Tviteru i nastavila:

"Ne bih se spuštala na vaš nivo i vadila rodni list jer je i ovo obraćanje dovoljno! Uostalom, u Zvorniku sam rođena i koga zanima moj rodni list je tamo! Nikada se nisam stidela svoje majke koja je muslimanskog porekla i zove se Ibrima i oca koji je srpskog porekla i zove se Milorad. Zato ljubazno molim sve vas, koji uporno danima i mesecima pokušavate biti „bitni“ da se sagnete i popušite onu stvar! Ološi jadni… I vi i ona stoka koja je to plasirala. Sreća pa i za takve bolesnike ima leka. Block! Ne bih više trošila dragoceno vreme i ovo je previše! Uživam u lepom vremenu i divnom životu“, zaključila je Aleksićeva.

Autor: S.P.
Foto: PR tim S.A.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>