Region

Svet

Goca Tržan: Spavala sam sa 20 do 30 muškaraca

Pop pevačica Goca Tržan, gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, odgovorila je sa koliko muškaraca je spavala.

Goca Tržan: Spavala sam sa 20 do 30 muškaraca



Pošto je gledaoce zanimao Gocin seksualni život, ona je otkrila sa koliko frajera je podelila krevet.

"Nikad nisam brojala. Znate kako vam devojke često kažu - spavala sam sa šest momaka - jer to nekako nije ni previše, a nije ni premalo. Ja sam bila sa 20 do 30 muškaraca", rekla je Goca.

Kada je je Ognjen upitao sa koliko godina je izgubila nevinost, Goca je odgovorila: "Sa 16, 17 godina. U moje vreme to doba je bilo normalno, a danas devojčice stupaju u seksualne odnose sve mlađe", zaključila je poznata pevačica.

Zbog ove njene izjave na socijalnoj mreži Tviter otvoren je profil pod nazivom "Strah za sve", sa kojeg ju je neko oštro kritikovao, međutim, pevačica mu nije ostala dužna.

Goca  Tržan je i nakon toga odlučila da objasni svoj ljubavni život. "Trebaš mi zato što te volim, ili volim te zato što mi trebaš. Pitanje je sad koliko mojih bivših je uopšte pravilo razliku", rekla je pevačica.

Ona je priznala da, bez obzira na broj muškaraca, najbolji seks pamti u vreme kada je bila trudna. "Trudnoća je sjajna stvar! Hormoni kad te puknu imaš prava na sve, i da jedeš, i da se gojiš, i da se seksaš kad god hoćeš jer su svi već videli šta si radila", otvoreno je rekla Goca.

Nekadašnja pevačica grupe "Tap 011" kaže da se bavi pevanjem zbog zarade, a ne popularnosti. "Za mene je ovo samo dobar posao kojim se bavim. Popularnost merim po tome da li imam da sipam benzin ili da odvedem ćerku na more."

Autor: B.B.
Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus


>