Region

Svet

Oči u oči: Seka i Jelena Karleuša ukrstile aure!

Zamislite kako biste se osećali da ste mačka i da vas stave u istu prostoriju sa nekom kucom, a pritom niste od onih mačaka koje vole kuce i obrnuto!

Oči u oči: Seka i Jelena Karleuša ukrstile aure!



Nismo sigurni da će Seka i Jelena rado pamtiti ovaj trenutak, ali definitivno negde duboko u duši im je ta situacija bila smešna, možda neprijatno smešna, kao kada se zaglavite u liftu.

Njih dve su bile žrtve skrivene kamere, a ako je suditi tvrdnjama očevidaca ni jednoj ni drugoj nije bilo prijatno kada su se same našle u kancelariji vlasnika ružičaste televizije.

Naime, nakom snimanja emisije "Dobro veče Srbijo", Željko Mitrović je pozvao Seku da dođe kod njega u kancelariju. Kada se ona popela gore u njoj nije bilo nikoga. Tada je u prostoriju ušla i JK. Spekuliše se da je njihov razgovor trajao oko 10 minuta, ali nije poznato šta su pričale.

Kada su pokušale da izađu napolje, vrata su bila zaključana, pa su suparnice lupale pet minuta dok ih nisu otključali. Seka i Jelena Karleuša su se razišle bez pozdrava.

Koja je bila poenta njihovog susreta je pitanje za organizatore, možda su očekivali neki sukob, ali u ovom slučaju su se sukobile samo njihove aure jer njih dve nisu.

Autor: S.P.
Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>