Region

Svet

Seka Aleksić rasprodala još jedan koncert u Australiji! (Foto)

Seka Aleksić će po svemu sudeći morati da produži svoj boravak u zemlji kengura, jer nakon što su planule karte za novogodišnji koncert u Melburnu, razgrabile su se karte i za koncert u Pertu!

Seka Aleksić rasprodala još jedan koncert u Australiji! (Foto)



Organizatori koncerata "Grand Event" su potvrdili ovu priču:

"Seka je ovde uvek dobro prolazila, prošla turneja je bila više nego uspešna i drago nam je da je tako i ovaj put. Ona zaslužuje najbolje. Publika ovde je željno iščekuje. Mi smo se potrudili da ona uživa u svim čarima zemlje kengura", rekli su njeni organizatori!

Da li će Seka uspeti u nameri da vidi lepote ove daleke zemlje, je pod znakom pitanja, jer njena popularnost u Australiji je evidentna, ali kako se ona uvek dobro provede sa svojim fanovima sigurni smo da će joj prijati turneja na drugom kraju sveta.

A šta Seka očekuje od Deda Mraza, kakvi su joj planovi za novu 2013. godinu i kakvu poruku ima za vas čitajte u exkluzivnom novogodišnjem intervjuu na portalu svetplus.com, a uz Sekine želje i poruke vama imaćete priliku videti i prelepe fotografije Seke Aleksić i njenih ljubavi, a kako bi imali uvid u to evo "samo" jedne fotografije iz Sekinog novogodišnjeg editorijala.



Autor: Sokol Vuk
Foto: S.A. PR Team

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>