Region

Svet

Region

Sramota! Opljačkana kuća Bate Živojinovića!?

Lopovi nedavno opljačkali kuću Bate Živojinovića u Koraćici. “Valter” ostao bez oružja – dve puške i pištolja, i veće količine zlatnog nakita.

Sramota! Opljačkana kuća Bate Živojinovića!?



Nepoznati razbojnici opljačkali su kuću poznatog srpskog glumca Velimira Bate Živojinovića u selu Koraćica na Kosmaju, nadomak Beograda. Pljačka je prijavljena juče po podne, kada je i otkrivena. Za sada se zna da su lopovi odneli dve puške, pištolj, kao i veću količinu zlatnog nakita.

Ne zna se, tačno, kada su razbojnici provalili u dom legende srpskog glumišta, ali se pretpostavlja da se to dogodilo između 25. i 29. novembra, odnosno u proteklih nekoliko dana.

U prošlu nedelju u njoj je boravio neko od ukućana, kada ju je i zaključao. Kada su se juče pojavili u Koraćici, Živojinovići su zatekli obijena vrata i premetačinu po sobama. Lula Živojinović, Batina supruga, odmah je obavestila beogradsku policiju, koja je detaljno obavila uviđaj.

- Koliko smo uspeli da vidimo, lopovi su razbili staklo i ušli kroz prozor - priča za „Novosti“ rođak porodice Živojinović, koji brine o jednospratnici. - Vidljivo je da su pretražili sve živo. Koliko smo uspeli da vidimo odneli su oružje i zlatni nakit, koji ima sentimentalnu vrednost.

Policijskom uviđaju sve vreme su prisustvovali Lula Živojinović i njihov rođak koji u Koraćici brine o vikendici popularnog Valtera.

Komšije kažu da niko od njih ništa nije video ni čuo. Ne mogu da pretpostave ni kada su lopovi upali.

Autor: S.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>