Region

Svet

Uzela joj meru: Dok je Seka pevala ona joj uzela meru za Miki Maus gaćice (Foto)

Sve što naše domaće zvezde doživljavaju na svojim nastupima, može se naći jednog dana u njihovim biografijama, ali ono što se desilo Seki Aleksić na jednom od skorašnjih nastupa je za priču.

Uzela joj meru: Dok je Seka pevala ona joj uzela meru za Miki Maus gaćice (Foto)



Poznato je da fanovi Seke Aleksić obožavaju da joj poklanjaju svašta, a što je najdivnije u tom njihovom odnosu je to da Seka sve te predmete čuva i pažljivo koristi, a često se na njenim profilima društvenih mreža pohvali time što je od svojih fanova dobila.

Sekini fanovi dobro znaju da ona obožava Diznijeve junake Miki i Mini pa su joj garderoberi prepuni pidžamica, papučica, majica i gaćica sa njihovim likovima, a koje je dobijala i od svojih dragih fanova.

Dok je Seka svojoj publici izvodila neki od svojih mnogobrojnih hitova jedna od prisutnih devojaka se zavukla između njenih nogu, a ispod Seke. I sad, ima više verzija onoga što je ova devojka htela, a možete i vi sami dati svoje mišljenje. Da li je ona htela:

1. Da vidi da li Seka nosi dizni gaćice koje joj je poklonila?
ili
2. Želi da pokloni Seki neke dizni gaćice pa joj je odokativnom metodom uzela meru za iste?



Kako bilo svi su se te večeri super proveli, a i Seka je prokomentarisala na svom tviter profilu.



Kako se ovakve stvari ne bi dešavale Seka bi na svojim narednim nastupima, kojih će biti mnogo na njenoj trenutnoj turneji, trebalo da nosi pantalone ili da uz kartu njenim fanovima da i svoje mere, za svaki slučaj.

Autor: Sokol Vuk
Foto: S.A. Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>