Region

Svet

Maja Nikolić: Na ovoj Farmi nema zvezda

Za deset godina koliko se profesionalno bavi muzikom, Maja Nikolić je učestvovala na 46 festivala, osvojila devet prvih nagrada, a od toga tri svetske. Trenutno najviše vremena provodi u studiju, jer planira da njen novi album izađe na jesen. Na novom albumu će, prema njenim rečima biti izraženiji pop i ozbiljne balade sa "zdravim" motivima.

 Maja Nikolić: Na ovoj Farmi nema zvezda



"Album će izdati City Records i biće u elektro pop fazonu. Iako ima nekoliko izvođača koji pokušavaju da popularišu ovaj muzički žanr, ja to radim na meni svojstven način. Publika je mogla da čuje pesmu "Hej, mali, mali“ koja je u fazonu Lady Gage. Sve pesme na albumu će biti u tom fazonu, sem dve balade", izjavila je Maja.

Bivša farmerka je prokomentarisala trenutna dešavanja na "Farmi" i iznela svoj stav. "Mislim da smo mi bili mnogo jača i bolja ekipa i da je mnogo više zvezda bilo na našoj farmi. Po meni je naša farma, odnosno prvi serijal, bio interesantniji. U ovoj sezoni imate Zorica Brunclik i Miloš Bojanić i zaista ne znam koga još. Imate dve-tri zvezde. Kod nas su svi bili jako popularni", kaže pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>