Region

Svet

Dara Bubamara ponovo u Grandu?

Dara Bubamara je još pre mesec dana završila novi album, ali je za njega, tvrde dobro upućeni, tražila pozamašnu svotu novca, čak 50.000 evra, koju ni jedan od izdavača nije bio spreman da isplati.

Dara Bubamara ponovo u Grandu?



"Dara je izuzetno iskrena osoba i nikada ne bi imala problema oko izdavanja albuma da je držala jezik za zubima. Svi odlično znamo da je Popović ljut na nju još od kad je burno reagovala posle završetka drugog “Grand” festivala gde je nastupila u duetu sa Nikolom Rokvićem i nije uspela da osvoji nagradu. Ta reakcija ju je koštala “šut-karte” iz najveće srpske izdavačke kuće", ispričao je dobro obavešten izvor.

"Malo je poletela kada je prošle godine od pesme “Mami, Mami” napravila veliki hit i bez “Granda”, ali sada je situacija već alarmantna. Shvatila je da joj je najbolje bilo u njihovim redovima i da bi za njenu karijeru savršeno bilo da se vrati kod Popovića. Iako je izuzetno ponosna ovog puta je progutala knedlu i ponudila Saši svoje nove pesme. Još uvek nema odgovora ali je svakako dobar znak to što je on odobrio da njen intervju izađe u njihovoj “Grand Reviji”, dodao je isti.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>