Region

Svet

Ivana Selakov: Svadba sledeće godine

Posle velikog uspeha sa pesmom "Daleko si", koju je snimila u duetu sa Acom Lukasom, pevačica Ivana Selakov nedavno je svoju publiku obradovala spotom za singl "Probijam led", koja će se naći na njenom novom studijskom albumu. U video-klipu se, pored di-džeja Šoneta, pojavljuje i njen verenik Predrag Mirković.

Ivana Selakov: Svadba sledeće godine



"Izlazak novog diska se očekuje 10. oktobra, a pre toga planiram da snimim još jedan spot, ovoga puta za jednu baladu", kaže Ivana Selakov. "Mada sam prepoznatljiva po baladama, na novom albumu će biti više bržih pesama. Autorska ekipa je ostala ista i verujem da će se publici dopasti nove pesme."

Nekadašnja članica grupe "Bjuti kvins" ističe da poslovnih planova ima napretek, ali da joj se mnogo ne žuri sa udajom. Ivana i Peđa tek sledeće godine planiraju da dugogodišnju vezu krunišu brakom, mada su pojedini mediji objavili da se par nedavno venčao u tajnosti.

"Neki novinari su već požurili da nas venčaju, ali nama se ne žuri", kaže kroz osmeh Ivana Selakov. "Svakako nameravamo da izgovorimo sudbonosno DA, ali tek sledeće godine, jer me u narednom periodu očekuje promocija novog albuma."

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>