Region

Svet

Jelena Karleuša u Sulejmanu Veličanstvenom!?

Kao što je i sama nekoliko puta rekla, gde Jelena Karleuša ode, niko ne ostaje ravnodušan, pa se tako desilo i u Turskoj, gde je dobila ponudu da zaigra u seriji "Sulejman Veličanstveni".

Jelena Karleuša u Sulejmanu Veličanstvenom!?



Izgleda da je Jelena svojom pesmom "Plava Šeherezada" naslutila dalji tok svoje karijere, pa je tako svojom pojavom u Ankari privukla pažnju producenata najgledanije turske serije, koji su joj predložili da ostvari san mnogih Srpkinja i zaigra pored Halita Ergenca.

"Jelena je u Tursku otišla sa ćerkama kako bi bile uz Duška Tošića, koji je tamo potpisao ugovor i igra za Genclerbirligi, međutim, kao i uvek kada nekuda ode, desilo joj se nešto neočekivano. Producenti serije "Sulejman Veličanstveni" videli su Jelenu pre nekoliko dana kada je bila na stadionu u Ankari i gledala supruga na jednoj od utakmica. Raspitali su se i čuli za njenu popularnost u Srbiji, te su odmah došli na ideju da joj ponude jednu od uloga u seriji. Kažu da Jelena ima specifičan i atraktivan izgled i to ih je privuklo", priča izvor blizak Karleuši i dodaje da su dan nakon susreta na stadionu došli do nje preko Duška.

"Pozvali su Jelenu i izneli joj njihove utiske i ponudu koju su za kratko vreme osmislili. Karleuši je sve to zvučalo simpatično, ali im nije dala potvrdu da tako nešto u svojoj karijeri želi. Zahvalila im se na ponudi, ali je rekla da će razmisliti o svemu. Još ne zna da li će pristati jer je preokupirana pevačkom karijerom i porodičnim obavezama, ali ponuda joj veoma laska", završio je izvor.

Sigurni smo da bi se fanovi Jelene Karleuše oduševili kada bi je videli u "Sulejmanu".

Da podsetimo, tokom leta se "šuškalo" da će se ekipi "Sulejmana Veličanstvenog" pridrudižiti i slavni glumac Bred Pit, koji bi glumio u nekoliko epizoda.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>