Region

Svet

Zorica se izvinila Milošu što je udario i što nije dovoljno žena

Farmerka Zorica je sinoć tražila reč da se obrati prisutnima, pa je izjavila da je dobro i da joj je prošao otok na licu i izvinila se Milošu što je udario i što nije dovoljno žena i dodala da je muški izdžala udarac.

Zorica se izvinila Milošu što je udario i što nije dovoljno žena



Sinoć je započeta i rasprava o tome da li je Miloš zaista bolestan i ko je koliko posla uradio u štali. Zorica je napala Miloša da je truje hranom, a on joj je rekao da je to bila šala.

Ona mu je rekla da ne beži i uhvatila ga oko struka a on se izvukao i počeo da je imitira kako nosi Leona po celoj Farmi. Odmah zatim ona ga je zagrlila oko ramena a on je skinuo njemu ruku i odgurnuo je pa je slučajno udario. Zorica je počela da viče da je udario i da je boli iznad oka i da joj donesu led da joj se ne napravi otok.

Zorica je rekla da se oseća jadno jer Miloš nema u sebi ljudskosti i sažaljenja prema ženama i da mu je oprostila iako je rekao da ona nikada nije ni bila žena. Želi mu da ostvari sve svoje planove pa makar gazio preko svih njih na Farmi. Mina je na Zoričino pitanje kako bi ona odreagovala na takvu situaciju rekla da nije prisustvovala ali da bi verovatno njena reakcija bila burna.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>