Region

Svet

Filip Miletić prevario Anu Bebić!? (Foto)

Filip Miletić, dečko pevačice Ane Bebić, navodno je prevario svoju devojku sa anonimnom plavušom u subotu uveče na jednom beogradskom splavu. Kompozitor se uz alkohol i pesmu baš opustio, pa je, izgleda, zaboravio da je na javnom mestu, sudeći po fotografiji.

Filip Miletić prevario Anu Bebić!? (Foto)



"Filip je s prijateljima na splav stigao sat i po posle ponoći. Dugo je uz osmeh razgovarao sa dve devojke, da bi se posle izvesnog vremena posvetio atraktivnoj plavuši. U jednom trenutku počeo je da joj šapuće na uvo, pa ona njemu, mazio ju je, njegova ruka se našla na njenoj butini, a onda je usledio i strastven poljubac. Posle poljupca devojka je nestala na nekoliko minuta s drugaricom. Kad se vratila, nastavili su tamo gde su stali i bili veoma bliski do ranih jutarnjih časova”, otkriva izvor dnevnog lista "Kurir", koji se zatekao na licu mesta.

Novinari su pozvali pomenutog Filipa Miletića, koji je pobesneo jer je "uhvaćen na delu". "Nemojte to da pišete, trebaću ja vama! Videćete kako ću da vas demantujem, bolje da to ne objavljujete", vikao je kompozitor.



Filipova devojka Ana Bebić od novinara je saznala šta joj dečko radi u slobodno vreme i samo je razočarano i veoma tužno rekla da nema nikakav komentar. Filip Miletić i Ana Bebić u vezi su tri ipo godine. Pre godinu ipo su raskinuli, da bi se posle nekoliko meseci, kad su shvatili da ne mogu jedno bez drugog, pomirili. Inače, Ana je nedavno izjavila da nije ljubomorna i da ima puno poverenje u Filipa.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir, Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>