Ostalo

Sme�no

Ljubav na prvi pogled! Novi Boing 747 (Foto + Video)

Ukoliko ste ste zapitali koji je sledeći veliki korak savremene tehnologije, sigurno ćete pronaći odgovore u daljem tekstu. Predstavljamo vam novi Boing 747, najluksuzniji avion na svetu!

Ljubav na prvi pogled! Novi Boing 747 (Foto + Video)



Novi "Boing 747-8 Intercontinental", kako glasi njegov pun naziv,  definitivno se razlikuje od svih pređašnjih aviona. Verovali ili ne, ima osam kabina za spavanje, kao i svlačione, što će budućim putnicima omogućiti poseban komfor. Avion je sastavljen od dva nivoa, a prelazak iz jednog nivoa u drugi omogućavaju stepenice. Kabine za spavanje nalaze se na gornjem nivou. Inovacija koja će vas sigurno ostaviti bez daha jeste lift koji će putnike prilikom ukrcavanja u avion prevesti do željenog nivoa.



Enterijer ovog Boinga podignut je na najviši mogući nivo. Luksuzno opremljen i sa svom dodatnom opremom, pružiće klijentima posebne uslove putovanja, kao i svu privatnost koju budu zahtevali.

Naručeno je još 36 ovakvih aviona, a od toga ih je 20 naručila "Lufthansa". Zapanjujuć podatak je da je čak devet državnika naručilo ovakve avione za svoje potrebe putovanja.



Cena ovog izvanrednog aviona još uvek nije otkrivena, ali obzirom da obični Boing 747 košta 350 miliona dolara, pretpostavlja se da je za ovakav luksuz reč o znatno većem iznosu.

Ukoliko se odlučite na duža putovanja, novi Boing 747-8 biće sigurno pravo rešenje za ugodno putovanje.



Autor: B.B.
Foto: Internet
Video: GreenPoint, Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>