Region

Svet

Seka Aleksić sa Veljkom uživa u Grčkoj (Foto)

Seka Aleksić baš ume da se provodi! Doduše, kako od izdavanja albuma “Lom, Lom” ne ume da stane sa koncertnim aktivnostima, nije ni čudo što sve slobodne dane koristi kako bi na kratko zajedno sa svojim suprugom Veljkom Piljkićem otputovala na neku egzotičnu destinaciju, pa bilo to i na nekoliko dana.

Seka Aleksić sa Veljkom uživa u Grčkoj (Foto)





Ovog puta izbor je pao na grčko ostrvo Kefalonija, gde supružnici uživaju u društvu pevačicine sestričine Helene.Seka je svoje pratioce na Tviteru iznenadila i sa nekoliko fotografija sa letovanja uz konstataciju da nikada nije dovoljno tamna, pa ne čudi što se stalno izležava na suncu i trudi se da maksimalno iskoristi letnje temperature.



Obožavam sunce… nikada sebi nisam dovoljno tamna...”, napisala je Seka uz postavljene fotografije, među kojima su se našle i one, na kojima je pevačica bez grama šminke.

Pevačica se i našalila na svoj račun uz postavljenu fotografiju svojih nogu.
“Moji prstici…ups! Opet nisam oprala noge?!”, napisala je Seka,  aludirajući na fotografije koje su nedavno mediji objavili, uz kontataciju da ima pesak na nogama, te da ih nije oprala pre slikanja.

Autor: J.B.
Izvor: Svet
Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>