Region

Svet

Dragana Mirković pozdravila publiku u Paraćinu na engleskom!?

Dragana Mirković se u diskoteci „Prestiž“ gostima skoro celo veče obraćala na engleskom jeziku, što je većini bilo smešno.

Dragana Mirković pozdravila publiku u Paraćinu na engleskom!?



- Hello, hello, wellcome. Thank you very much for commin’!
Ovim rečima se Dragana Mirković u subotu uveče obratila prisutnima u diskoteci „Prestiž“ u Paraćinu, kojih je bilo dve hiljade.

Da ne shvatite pogrešno, u redu je da neko zna engleski, pa i da ne zna, ali po rečima posetilaca diskoteke, način na koji je Gaga izgovarala reči na engleskom bio je više nego smešan. To se od nje nije očekivalo.

- Jao, pa to je baš bilo komično! Nekako, kao da se i ona šalila, tako je izgledalo. Ali je bilo i malo izveštačeno, kao da ne ume baš dobro da govori engleski - rekao nam je jedan Draganin fan koji je bio na nastupu.

Kako kaže, Mirkovićeva je i posle nekih pesama, umesto „Hvala“, govorila „Thank you, thank you“, čemu se u jednom trenutku i sama nasmejala. Međutim, sve osim toga bilo je sjajno.

- To je nasmejalo skoro ceo klub. Ne možete da zamislite kako je bilo smešno gledati takvu ženu dok tako priča. Ali veče je bilo lepo. Ona je napravila jednu pauzu, koja je trajala dvadesetak minuta. Počela je da peva malo posle ponoći, a završila je u pola pet ujutro. Ima neverovatnu energiju! - završava naš izvor.

Poznato je da Dragana uglavnom živi u Beču, gde ima kuću, te bi bilo logično da je prozborila koju na nemačkom. No, možda se ovako uči i engleski. Prakse radi, nije naodmet.

Autor: S.P.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>