Svet

Region

Bila je seks simbol, a nikada je muškarac nije zadovoljio

Sve lepo, privlačno i senzualno čime je mogla odisati jedna žene imala je nezamenjiva Merilin Monro.

Bila je seks simbol, a nikada je muškarac nije zadovoljio



Njena seksipilnost i senzualnost postavila je temelje epiteta seks simbola. Upravo zbog njene samouverenosti, svi su uvek želeli da saznaju kakva je zapravo bila Merilin.

Iz tog razloga napisane su brojne biografije, a najnoviju potpisuje autorika Majkl Moran. U knjizi pod naslovom "Marilyn Monroe: Private And Undisclosed", između ostalih privatnih detalja o ultimativnom seks simbolu autorka tvrdi kako je žena za kojom su uzdisali muškarci širom sveta zapravo volela žene.

Merilin je navodno bila lezbejka i to je znalo tek nekoliko njoj bliskih ljudi, pišu strani mediji. Iako je poznato da je mlada glumica imala nekoliko afera sa koleginicama, autorka najnovije biografije tvrdi kako je broj žena sa kojima je Merilin spavala bio poprilično velik.

Poznata plavuša se navodno svome psihijatru poverila kako nikada nije doživela orgazam sa muškarcem, a seksualne uzore pronalazila je u starijim ženama.

Saznalo se kako je mlada glumica patila od strašnih bolova u jajnicima i trpela neverovatno jake menstrualne bolove kao posedice endometrioze, a to joj je stvaralo velike bolove i pri seksualnim odnosima sa muškarcima.

Svoje stanje tvrde psihijatri je izazvala paničnim strahovima o trudnoći jer nije želela da rodi psihički bolesno dete kao što je bila njena majka.

Izgleda, da je istina ono što tvrde brojni autori biografija, da je Monro zapravo iza velikog toplog osmeha, krila veliku tugu i bol.

Autor: J.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>