Ostalo

Sme�no

Srbi među najbržim ljubavnicima na svetu

Istraživanja pokazuju da srpski ljubavnici imaju jedno od najlošijih prolaznih vremena u svetu, pa smo na spisku čak i iza Tajlanđana, koje prati stereotip brzih ljubavnika.

Srbi među najbržim ljubavnicima na svetu



Seksolog dr Savo Bojović kaže: "Muškarci koji onanišu ili, kako narod kaže, drkaju, grubom muškom rukom izgrade refleks, odnosno naviknu na grubu sredinu. Zato kad uđu u toplo nežno žensko telo oni su gotovi. Onanija je najveći krivac što muškarci brzo svrše..." i dodaje da srpskog oženjenog "pastuva" krasi posebno odsustvo manira.

"Muškarac koji obrađuje, osvaja ženu, trudi se da joj ugađa, mazi je, obigrava oko nje... Međutim, muškarac koji je u braku ili dugoj vezi izgradi naviku da tek kad mu se rezervoar muškog semena napuni dobije nagonsku želju. Tad dolazi i kaže: Skidaj se, ženo!’ objašnjava Bojović.

Dureksova istraživanja su, međutim, pokazala da Srbi ljubav vode u proseku 183 puta godišnje, što je daleko iznad svetskog proseka od 103. Ipak, dr Bojović kaže da je verovatnije da su muškarci preterali prilikom davanja odgovora.

On kaže: "Žene su mnogo realnije kada je reč o takvim istraživanjima, ali se one vrlo često ustežu da odgovaraju na pitanja o seksu. Muškarci se, s druge strane, previše hvale i vole da na tu temu daju bogate informacije. Takođe, muškarac nigde nije tako ranjiv kao u oblasti seksualne funkcije. Ljudi našeg profila koji su se oduvek dičili pobedama u bitkama, sportu, ne vole da se hvale fijaskom na polju seksa. Zato, iako se svaki muškarac pre ili kasnije suoči sa nemogućnošću da mu se digne polni ud, retko koji od njih se odluči na razgovor o tome sa partnerkom ili stručnjakom."

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>