Region

Svet

Goca Tržan zaboravila na Rašu?!

Po prvi put otkako je pre osam meseci obelodanjeno da je Goca Tržan u vezi sa Radovanom Novakovićem, bubnjarom svog benda, on se nije sa njom pojavio na nastupu. Pre dve večeri na beogradskom splavu „River“ pevačica je održala mini-koncert i promovisala novi spot za pesmu „Volim do kraja“.

Goca Tržan zaboravila na Rašu?!



Pratili su je dvojica muzičara iz grupe, ali Raša nije bio prisutan. Veoma neobično, pošto se ona i njen 14 godina mlađi partner skoro nikada nisu odvajali. Pogotovo ne na svirkama.

Kako bismo saznali šta se dešava između ovog ljubavnog para, pozvali smo Tržanku, ali se na njen telefon javio portparol.

"Kao što vam je poznato, Goca ne želi da komentariše svoj privatni život, a tako je i sada. Drago joj je što je promocija i po veoma lošem vremenu uspela i što je „River“ bio krcat" - rekao je za Kurir Gocin PR.

Inače, Goca se na splavu pojavila u uskoj crno-tirkiznoj haljini, koja je jasno pokazivala da se pevačica ugojila u predelu stomaka i zadnjice. U jednom trenutku nekolicina gostiju je prokomentarisala da je Goca možda ponovo trudna, ali kada je pevačica počela da se savija i da skače bilo je jasno da se radi samo o višku kilograma.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus


>