Region

Svet

Ceca Ražnatović peva o Nataši Bekvalac?!

Sudeći prema prvim reakcijama na singl „Probudi me kad bude gotovo”, mnogi naši čitaoci pronašli su u tekstu vezu sa aktuelnim ljubavnim životom mladog manekena sa kojim je folk zvezda ranije dovođena u vezu.

Ceca Ražnatović peva o Nataši Bekvalac?!



Stihovi „Ja sam ono što zeliš, zar uopšte još sumnjaš u to? I zato nemoj da deliš tu ljubav svuda okolo” pojedince asociraju na Natu i Vladu, koji poslednjih nedelja ne silaze sa naslovnica, a Alo je nedavno objavio i njihove paparaco fotografije sa Brača, gde su boravili u istoj hotelskoj sobi. Tako se juče na broj telefona u našoj redakciji javilo više čitalaca koji su nam ukazali da „Ceca peva o Nataši” i da bi trebalo da se pozabavimo tom temom.

Ukoliko su ove procene tačne, moglo bi se zaključiti da Ceca i dalje pati za Vladom, ali kako nismo uspeli da dođemo do njenog komentara na ovu temu, možemo samo da nagađamo. Cecin izvršni producent Aleksandar Milić Mili nije se juče javljao na svoj broj telefona, ali je zato tekstopisac Marina Tucaković rekla da se pri pisanju pesme „Probudi me kad bude gotovo” nije vodila pomenutom idejom:

"Nije mi to bilo ni na kraj pameti. Nisam ni znala da je Nataša sa Vladom. I ne znam ko je s kim na estradi, niti me to zanima" - rekla je Tucakovićeva.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>