Region

Svet

Region

Ivana Mihić i Mićko u vezi!?

Jedan od osnivača "Indeksovog radio pozorišta", Dragoljub Ljubičić Mićko i glumica Ivana Mihić, već neko vreme su u ljubavnoj vezi. Ovaj par se često može videti zajedno po beogradskim ulicama, restoranima, kafićima, a nedavno su viđeni i kako zajedno izlaze iz spa centra u jednom luksuznom hotelu.

Ivana Mihić i Mićko u vezi!?



Iako glumački par tvrdi da su samo dobri prijatelji, ljudi bliski njima pričaju drugačije.
"Ivana i Mićko su pre nekoliko dana zajedno posetili spa centar jednog renomiranog hotela. Bili su sjajno raspoloženi i delovalo je da među njima ima mnogo više od prijateljstva. Bilo je očigledno da su bili u sauni i na masaži i bili su veoma prisni, izgledalo je kao da su u vezi već dugo", ispričao je neimenovani izvor.

"Mi smo dobri prijatelji i kolege, poznajemo se odavno i privatno se rado družimo. Zaista ne smatram da je neobično što smo zajedno išli u spa centar, volim da mi pravi društvo, i inače, redovno idem na plivanje, što mi veoma prija, zbog kondicije i zdravlja. Molim vas, nemojte da pravite od komarca magarca", rekla je Ivana.

"Nemate apsolutno nikakvog razloga da objavljujete priču o našoj navodnoj vezi, kada se poznajemo dugo i veoma smo dobri drugari. Često idemo na bazen zajedno i uopšte se ne skrivamo", dodao je Mićko.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>