Region

Svet

Dača Ikodinović u vezi sa dvojnicom Nataše Bekvalac

Proslavljeni vaterpolista i bivši suprug Nataše Bekvalac, Danilo Ikodinović, u vezi je s voditeljkom Majom Sokolović. Kako saznajemo iz izvora bliskom poznatoj Novosađanki, ovaj par otpočeo je romansu kada je Danilo gostovao u emisiji “Lice sa naslovnice” na Televiziji „Panonija“ čiji je autor i voditelj plavokosa Maja, koja stilom neodoljivo podseća na Natašu.

Dača Ikodinović u vezi sa dvojnicom Nataše Bekvalac



Maja je jako zaljubljena. Ne krije da joj je sa Danilom lepo i da svaki slobodan trenutak koriste kako bi uživali u zasad tajnoj ljubavnoj vezi - otkriva za Blic njen prijatelj koji je insistirao na anonimnosti.

Ovaj par se sve češće može videti po novosadskim klubovima, ali i u Danilovoj kafani “Tako je suđeno” kako naočigled prisutnih razmenjuje nežnosti.



Voditeljka koju su ranije povezivali sa Goranom Bregovićem neodoljivo podseća na pop pevačicu i Danilovu bivšu suprugu Natašu Bekvalac.

 Atraktivna plavuša i Danilo Ikodinović upoznali su se na snimanju njene autorske emisije u kojoj je bivši vaterpolista bio gost. Danilo pak nije hteo da potvrdi da su zajedno.

"Prvi put čujem za tu osobu" - rekao nam je Ikodinović, a kada smo ga podsetili da je gostovao u njenoj emisiji u decembru prošle godine, malo je promenio priču.

"Pa možda sam je i upoznao, ali se ne sećam. Znate li vi u koliko sam emisija gostovao dosad?" - dodao je.

Kada smo mu saopštili da je viđen sa njom u noćnom provodu, kratko je rekao: “U novosadske klubove ne izlazim. Jedino mesto gde me možete videti je moja kafana.”

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>