Region

Svet

Milan Stanković: Na "Evrosongu" su pobedili moć i novac!

Zatvorila su se vrata i 55. "Evrosonga". Uprkos velikom trudu Milana Stankovića, našeg ovogodišnjeg predstavnika i velikim nadama koje je nacija u njega polagala, on je završio tek na 13. mestu, a pobedu je odnela predstavnica Nemačke, Lena.

Milan Stanković: Na



Upućeniji tvrde, da ovakvo glasanje ima političku podlogu, jer se Lena ne može pohvaliti ni preteranom harizmom, a ni talentom. Naime, špekuliše se da je do ovakvog rezultata došlo, jer Nemačka igra značajnu ulogu u spašavanju Grčke iz ekonomske krize i spašavanju evropske valute, pa joj je, kako se priča, pobeda u napred bila zagarantovana.

„Trudio sam se da svoju zemlju predstavim kako dolikuje i opravdam poverenje naroda. U meni je proradio srpski inat, jer su ove godine bili nametnuti favoriti zbog moći i novca, a ne zbog harizme i energije. Presrećan sam što je evropska publika oduševljena Milanom Stankovićem. Moj fan klub sada ima članove iz cele Evrope, a to je, priznaćete, za mnoge misaona imenica. Dakle, u Beograd se vraćam sa zavidnim rezultatom, velikim i neprocenjivim iskustvom i punog srca“, rekao je Stanković, nekoliko minuta nakon pobede.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>