ShowBiz

Muzika

Vesti

savr 353 eni mu 353 karac najnovije vesti - strana 18

Deset saveta kako da postanete urbani muškarac

Deset saveta kako da postanete urbani muškarac

Teško je biti džentlmen 24 sata dnevno, posebno u svetu nasilja, društvenih, ekonomskih i političkih nemira. No, bez manira nismo ljudi i niko nas takve ne želi. Donosimo vam nekoliko saveta koji će vam pomoći da nikada ne zalutate i predstavite se u lošem svetlu. Oni podrazumevaju karakteristike jednog džentlmena koje će unaprediti vaš život, piše magazin "Asylum".

Pročitaj više

Angelina Jolie kao muškarac

Angelina Jolie kao muškarac

Holivudska glumica Angelina Jolie je zbog filma "Salt" provodila mnogo vremena u šminkernici kako bi se transformisala u muškarca. Angelinina trensformacija je toliko bila ubedljiva, da ni njen suprug Brad Pitt nije želeo da je poljubi kada se pojavio na snimanju filma, sve dok je njihov sin Madoxx nije prepoznao.

Pročitaj više

Lady Gaga pozirala kao muškarac

Lady Gaga pozirala kao muškarac

Popularna pevačica Lejdi Gaga navikla je svoje obožavaoce na, u najmanju ruku, neobične odevne kombinacije, a ovoga puta, otišla je i korak dalje. Naime, ona je pred fotoaparatom Nicka Knajta pozirala u muškim odelima, sa muškom frizurom i našminkana tako da ni malo ne podseća na devojku. Fotografije će biti objavljenje u septembarskom izdanju japanskog "Voga" i to u delu za muškarce. Fotke su već osvanule na Gaginom blogu, gde ih je stavio stilista Nikola Formićeti. Možda je ovo još jedan uvrnut način pevačice, da potkrepi govorkanja da je hemafordit.

Pročitaj više

>