Region

Svet

Jelena Karleuša završila u bolnici

Posle snimanja spota za novu pesmu "Krimi rad“, Jelena Karleuša je zbog iscrpljenosti  završila u bolnicu kako bi primila infuziju.

Jelena Karleuša završila u bolnici



"Jelena je 20 sati sa svojom ekipom udarnički radila na snimanju novog spota za pesmu „Krimi rad“, kojom će početi promociju svog novog albuma. Zbog perfekcionizma po kome je poznata neke scene je ponavljala i više od 10 puta. Među njima je bilo i onih izuzetno fizički zahtevnih. Jelena je tako letela po studiju okačena na sajle i u vazduhu je provela više od dva sata. Za sve vreme snimanja nije jela ništa, koncentrisana da sve bude urađeno kako treba. Iako je mislila da sve to može da izdrži, istina je da je svoj organizam iscrpla do krajnjih granica, te je pred kraj čitavog posla naprasno kolabirala" - kaže dobro obavešteni izvor za Alo koji je bio na licu mesta.

"Na svu sreću, snimanju je prisustvovala njena tetka Danijela, koja je zdravstveni radnik, i ona je Jeleni ukazala pomoć. Odmah su je smestili u automobil i odvezli je do jedne privatne klinike. Lekari su odmah konstatovali iscrpljenost organizma i dali joj infuziju. Nakon što je primila medikament, bilo joj je bolje, pa je puštena kući uz preporuku da miruje. Pošto nije želela da pravi dramu oko svega, Jelena je na „tviteru“, čim joj je bilo malo bolje, objavila da je završila snimanje spota i fotografija za novi album" - kaže  izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Ovim povodom PR služba Jelene Karleuše nije potvrdila, ali ni damentovala tvrdnje izvora.

"Ono što ćemo vam reći je da se Jelena sada dobro oseća i da se unapred raduje 11. junu, kada će njene nove pesme biti objavljene" - rekao je Zoran Birtašević, pevačicin portparol

Po ugledu na supruga Duška Tošića, i Jelena Karleuša će uskoro postati zaštitno lice jednog poznatog proizvođača sportske opreme:

"Novi spot i album biće nastavak veoma uspešne saradnje! Posle koncerta u „Areni“, „adidas“ kao brend zastupljen je u novom spotu za pesmu „Krimi rad“, koji će uskoro biti emitovan".

Autor: J.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>