Region

Svet

Jelena Karleuša otkrila kada izlazi novi album

Iako se ovih dana u medijima podigla velika prašina oko izlaska novog albuma Jelene Karleuše, album Jelene Karleuše uskoro će ugledati svetlost dana, a pevačica njegov izlazak sa nestrpljenjen iščekuje.

Jelena Karleuša otkrila kada izlazi novi album



"Jelenini fanovi su izuzetno nestrpljivi da čuju nove pesme i vide šta im je to spektakularno pripremila, i očekivanja su zaista velika. Poznato je da je ona neko ko zajedno sa svojim timom razmišlja o svakom detalju, a album "Diva" biće sigurno nešto potpuno drugačije od svega što je aktuelno na našoj sceni. Marina Tucaković se i ovog puta potrudila da za Karleušu napiše tekstove koji će srušiti brojne tabu teme u našoj zemlji, dok su Marko i Nebojša iz "Atelje Traga" uradili aranžmane koji mogu da pariraju svetskoj sceni" - kaže izvor i dodaje:

"Izvršni producent albuma "Diva" je Jelenin dugogodišnji prijatelj i saradnik Zoran Birtašević. Uz nove pesme na albumu "Diva" naći će se i singlovi "Insomnia", "Muškarac Koji Mrzi Žene" i "Plava Šeherezada", a kako je završila rad u studiju, pevačica zajedno sa svojim timom radi na pripremama fotografija i video materijalu koji će pratiti album. Kao i sve što je radila do sada njena kampanja će biti značajno drugačija i originalna, i iako se detalji oko iste čuvaju kao velika tajna sigurno je da će izazvati velike reakcije i polemike" - izjavio je izvor blizak pevačici, a preosi Smedia.

Autor: J.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>