Region

Svet

Prva pesma "Magazina" sa novom pevačicom

Tonči Huljić ušao je u studio sa novom pevačicom grupe “Magazin”, Andreom Šušnjarom koja je započela snimanje pesme "Sijamski blizanci". Baš kao i svi ostali koji su se našli u studiju, Huljić je rekao da je prijatno iznenađen Andreom, ali i reakcijama na novu pesmu koju snimaju.

 Prva pesma




"Za Andreju sam se odlučio 2003. godine, samo što smo tada odlučili malo da pričekamo sa celom pričom. Za sve postoji vreme. Meni je sada samo bitno da Andrea što pre postane dovoljno samosvesna i samouverena. Oduvek mi je bilo važno da svaka pevačica ‘Magazina’ ima svoju ličnost, a ne da se uklapa u neke klasične stereotipe", rekao je Huljić koji dodaje da će pesma "Sijamski blizanci" premijerno biti izvedena na jubilarnom 50. Splitskom festivalu koji se održava od 30. juna do 4. jula, nakon čega će Andrea početi da nastupa sa grupom.

Iako su počeli sa snimanjem prve pesme, Huljić otkriva da će album ipak morati da sačeka. "Nemam baš toliko vremena na raspolaganju pa ćemo pričekati s albumom", kaže Splićanin koji želi da novoj pevačici Magazina promeni imidž. "Voleo bih da to bude šok", zaključio je Huljić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>