Region

Svet

Goca Tržan na promociju stigla jahtom

Pop pevačica Goca Tržan doplovila je sinoć jahtom na svoju promociju, koja je održana u jahting klubu "Goga“ na obali Dunava gde su je čekale brojne kolege i prijatelji. Kad se "iskrcala“, prošetala je klubom sa osmehom i odmah se popela na binu i zapevala.

Goca Tržan na promociju stigla jahtom



goca trzan
 
U pratnji benda nizala je nove pesme sa maksi singla "Mastilo“ koji je objavio "Siti rekords“. Nakon izvođenja naslovne numere, Goca je predstavila i gosta Adila, koji je bio prateći vokal za pesmu "Idi i sve probaj“. U svom stilu najavila je numeru "Barmen“, koju je posvetila svim udatim ženama koje, kako je rekla, treba da odu van grada kako bi bar malo flertovale.



Zahvalila se autorima Aleksandri Milutinović, Ljiljani Jorgovanović… i posebno porodici, koja joj uvek pruža podršku. Prisutni su imali priliku da još jednom pogledaju spot za pesmu "Ljubav, ti i ja“ koji je snimljen u Dubaiju. Pored Isidore Bjelice, Jelene Baćić-Alimpić, Sanje Marinković na terasi su uživali i ćaskali momci iz "Amadeus benda“, Saša Kovačević, Željko Vasić, Aleksandra Perović… Inače, Goca je nedavno postala promoter zdravog života i potpisla dvogodišnji ugovor sa kompanijom "Voda Vrnjci“.




izvor: "Svet"

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>