Region

Svet

Milan Stanković: Rada mi je prva čestitala

Milan Stanković se plasirao u finale Evrovizije, a kaže da mu je Rada Manojlović prva čestitala: "Kao i uvek kad postignem neki uspeh, Rada je prva koja me zove! Tako je bilo i preksinoć. Moj uspeh je i njen uspeh i mnogo mi je značila podrška koju mi je nesebično pružala poslednjih nekoliko meseci."

Milan Stanković: Rada mi je prva čestitala



Šta ti je rekla? Da li će doći da te bodri u finalu?
- Bila je presrećna, a ono što mi je rekla će, naravno, ostati tajna, ha, ha! Bilo je tu puno slatkih reči, a što se tiče njenog dolaska na finale, već smo pričali o tome. Rada, kao i većina nas, ima zakazane nastupe po nekoliko meseci unapred, pa je tako i ove subote, ali ko zna, možda se i ja iznenadim.

Ovde te, prilikom svakog izlaska iz hotela, saleću obožavateljke. Jesi li baš svakoj uspeo da odoliš?
- Ima mnogo lepih devojaka ovde, ali moju Radu ne bih menjao ni za milion Norvežanki!

Kako se osećaš nakon prolaska u finale Evrosonga?
- Previše sam uzbuđen da bih uspeo da opišem! Utiske ću morati da vam prenesem tokom narednih dana, jer sada želim da uživam u trenutku i našem uspehu!

Šta očekuješ 29. maja?
- Biću neskroman ako kažem da očekujem pobedu. Srbija me je izabrala kao svog predstavnika i ja ću to poverenje opravdati. Dali smo sve od sebe na sceni, rezultat nije izostao i to će nam biti dodatni vetar u krila, koji ćemo iskoristiti tokom finalnog takmičenja.

Kakva je tvoja poruka ljudima koji su glasali za tebe, posebno srpskoj dijaspori?
- Šta reći osim veliko hvala. Mnogo mi znači vaša podrška. Opet ponavljam,  zaista se nadam da sam opravdao poverenje koje mi je ukazano.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>