Region

Svet

Djusu preti od 2 do 10 godina zatvora?

Ivan Ivanović Đus, mogao b, nakon izbacivanja sa Farme još da da završi i u zatvoru zbog seksualnog uznemiravanja Miloša Bojanića. Mnogi misle da njegov potez predstavlja krivično delo nedozvoljenih polnih radnji izvršenih na ponižavajući način, za šta je previđena kazna od 2 do 10 godina zatvora..

Djusu preti od 2 do 10 godina zatvora?



Beogradski advokat Bosiljka Đukić kaže: "Po mom mišljenju, u konkretnom slučaju radi se o krivičnom delu nedozvoljenih polnih radnji iz stava 182 stav 3 Krivičnog zakonika Srbije, jer je izvršeno na naročito ponižavajući način pred očima javnosti. Đus mora da zna da je gledanost ’Farme’ velika i da je nedozvoljene polne radnje uradio pred milionskim auditorijumom."

"S obzirom na to da se ovo krivično delo goni po službenoj dužnosti i da javno tužilaštvo prati šta se u medijima objavljuje, najverovatnije da je nadležni tužilac već reagovao. U slučaju da nadležno tužilaštvo nije reagovalo, porodica Miloša Bojanića može da podnese krivičnu prijavu, nakon čega tužilac preduzima slučaj. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna zatvora od dve do 10 godina zatvora, upravo zbog toga što žrtva trpi veliko poniženje" objašnjava advokatica.

"Zbog svih neprimerenih izjava i prostakluka na Farmi, ona od juče ima oznaku "za starije od 18 godina" a izgovorene vulgarnosti će biti zvučno cenzurisane. Osim toga, Pink će, farmere izbacivati iz šoua zbog nepristojnog ponašanja i psovki" rekla je predstavnica TV ’Pink’ Tanja Vojtehovski.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>