Region

Svet

Ništa od tužbe Jelene Karleuše protiv Seke Aleksić

Suđenje Jelene Karleuše i Seke Aleksić završeno je u petak u sudnici u Ustaničkoj ulici, bez prisustva zavađenih pevačica, odlukom sudije o povlačenju tužbe. Na Karleušinu tužbu zbog uvrede i klevete privremeno je stavljena tačka, jer tužitelj ima pravo na žalbu. Džej Kej je prošle godine po drugi put presavila tabak i tužila Seku zbog intervjua za jedan tabloid, u kojem je uporedila koleginicu sa Bokijem 13, poznatim makedonskim transvestitom.

Ništa od tužbe Jelene Karleuše protiv Seke Aleksić



Jelenin adovokat Dragana Dinić Jotić je tada istakla da je to bila uvreda na račun njenog klijenta i njegove porodice, bez obzira na to što se ona privatno druži sa Bokijem 13, pišu Novosti.

Budući da je Seka uporno odbijala da se pojavi na suđenju, a i tužitelj u poslednje dve "runde", tužba je povučena. Sekin branilac Vesna Golubović kaže da je i prva tužba Jelene Karleuše protiv njene klijentkinje povučena pre nekoliko meseci u Višem sudu.

Pevačice su, inače, bile aktivne u petak na "Tviteru", na kojem su, slučajno ili namerno, postavile nove slike.

Seka je za profil fotku odabrala onu na kojoj je u rukavicama i u pozi za aperkat, dok ju je Jelena stavila na nišan pištolja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>