Region

Svet

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša sutra na sudu

Sada, kada je Svetlana Ražnatović odslužila kaznu kućnog zatvora, konačno može da se pojavi na suđenju protiv Jelene Karleuše i obrazloži tužbu koju je podnela protiv nje!Naime, nakon 14 godina izbegavanja da se sretnu oči u oči, Ceca i Jeca će se sutra pre podne konačno sastati u Prekršajnom sudu u Beogradu! Ovaj događaj sigurno je jedan od najzanimljivijih na našoj estradi poslednjih godina, a kakav će ishod biti, zavisi od dokaza, odnosno iskaza, koje će folk i pop pevačica izneti pred sudijom.

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša sutra na sudu



Optužena JK po drugi put će doći na ročište kako bi dokazala da u njenom blogu na „fejsbuku“, koje je imalo karakter otvorenog pisma tužilji - a zbog koga je Ceca i presavila tabak - nije bilo navoda zbog kojih bi ona ovaj spor mogla da izgubi. Podsećanja radi, Ražnatovićeva je podigla tužbu jer smatra da je Karleuša uvredila ne samo nju i njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića već i njihovu decu.

Prvo ročište bilo je zakazano za kraj novembra prošle godine, međutim, Arkanova udovica tada nije mogla da se pojavi zbog kućnog zatvora, u kom se nalazila. Tada je advokat Miša Petrovski pred sudijom rekao da će se njegova klijentkinja pojaviti u martu pred pravosnažnim organima i obrazložiti razloge za tužbu koju je podnela.
Kako bismo utvrdili da li će se ovaj medijski spektakl konačno desiti, pozvali smo Mišu Petrovskog.

"Koliko sam ja sam upućen u to, da, Svetlana dolazi. Za sada mi nisu javljene nikakve promene" - rekao je pevačicin pravni zastupnik, a da će se Jelena pojaviti nakon prvog ročišta nam je potvrdio i njen PR menadžer Zoran Birtašević.

"Jelena se uredno odazvala pozivu, što nije slučaj s drugom stranom. Ona je osoba koja je uvek bila na strani zakona, pošten građanin ove zemlje, istaknuta javna ličnost i supruga i majka dvoje dece. Zbog toga joj je vrlo stalo da se čitava ova farsa što pre završi. Povlačenje po sudu sa Svetlanom Ražnatović, koja ima probleme sa zakonom i biografiju koju svi znaju, predstavlja uvredu za Jelenu" - rečeno je tada.

Na prvom ročištu, na kom se zbog opravdanog odsustva Ražnatovićeve pojavila samo tužena strana, Jelena Karleuša i njen advokat Zoran Ateljević su izneli sumnju da je potpis na tužbi Svetlane Ražnatović krivotvoren! Ako se to dokaže, postupak bi mogao biti obustavljen! Jelenin advokat je tada zatražio i veštačenje grafologa kako bi se utvrdilo da li je potpis autentičan.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>