Region

Svet

Rada Manojlović pravi kuću - "Vip Špajz"

Mlada i atraktivna Rada, sinoć nam je posvetila sat vremena u emisiji "Vip Špajz", i što je najbolje iskoristili smo ga na najbolji način. Pričajući sa Radom, shvatili smo da je jako iskrena, plemenita i poštena devojka iz unutrašnjosti, još uvek.

Rada Manojlović pravi kuću -



Osim sto odlično peva, ne može se izbeći a da se ne primeti njen odličan fizički izgled, koji je bez ijedne zamerke, Rado svaka čast! Pričajući o njenom zivotu nekadašenjim i sadašnjem,i paraleli između ta dva možemo slobodno reći života.

Rada nam kaže: "Drastična je razlika, počev od najbanalnijih stvari, tipa da ne bih znala da mogu noću otići u prodavnicu i kupiti šta mi treba, do svih prednosti koje su mi se pružile u prošle tri godine. Nekada sam pešačila i po 5 kulometara, a sada me mrzi da odem pešice do prodavnice. E,to je prednost lakog, ili lakšeg i lepšeg života."



Iskreno nam je pričala o svom odlasku u Ameriku,koju je kako kaže i sama samo mogla videti u filmu, pa nije jedina, ima nas još! Mrzi, kaže, avione, ali iz auta ne izlazi.
I dalje pomaže svom ocu i sestri, i nerado nam otkriva da je počela da gradi kuću u svom selu nadomak Požarevca.

"Ja sa parama ne znam da radim, jednostavno pošaljem tati i tata najbolje raspolaže sa tim. Trenutno pravimo kuću u selu, i ne volim baš da zvonim na sva zvona, ali evo otkriću vam gde trošim pare u poslednje vreme", sve to kroz osmeh kaže mlada Grandovka.

Rado srećno dalje!!! Čekamo te ponovo!

I šta nam je Rada još rekla, poslušajte na našem sajtu u audio arhivi. Mi vas pozdravljamo do sledećeg ponedeljka, kada ćete saznati ko je to sa estrade izdvojio svojih sat vremena za nas i slušaoce našeg radija.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>